Onze werkwijze

Adviseren is onze passie
Wij adviseren graag. Over de oplossing voor een bedrijfsprobleem, het voorkomen van ziekten, het beste vaccinatie schema voor uw koppel en soms adviseren we gewoon om iets niet te doen. Als dat voor u of uw schapen het beste is.

Ontwormplan
Samen met u stellen we graag jaarlijks een op maat gemaakt ontwormplan op voor uw bedrijf. Het voorkómen van resistentie en strategieën om minder vaak te ontwormen staan hierbij centraal. Beter voor uw schapen, en beter voor uw portemonnee!

Gewoon goede producten
Waarop baseren wij onze keuze? Omdat sommige producten gewoon de beste keus zijn. De beste prijs-kwaliteit verhouding. Of gewoonweg onmisbaar zijn voor u als schapenhouder.

Webshop
Wij zijn continu op zoek naar de beste producten. Daarmee helpen we u om onze adviezen in de praktijk te brengen. Deze producten bestelt u eenvoudig in onze webshop. Geen gedoe. Handig thuis bezorgd.

Handelingen door een van onze dierenartsen
Bloedafname? Vaccinaties? Scannen op dracht of op het aantal lammeren in de baarmoeder? Bloed- of mestonderzoek? Wij draaien onze hand er niet voor om.

WhatsApp
Bereik ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 door 06 - 460 875 60 toe te voegen aan uw WhatsApp. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar en per e-mail via info@schapendokter.nl

Verzenden van producten
Wij verzenden onze producten met GLS. Bestelde producten worden binnen enkele werkdagen door ons verstuurd. Producten die op vrijdag worden afgezonden, worden op maandag bij u bezorgd. Heeft u binnen 24 uur medicatie nodig voor uw schapen? Neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden. Niet wachten op de pakketbezorger? Afhalen op onze praktijk aan de Looweg 84 in Coevorden kan uiteraard ook!